Autoreclame

Autoreclame is één van de best bekeken en effectieve reclame. Het is een voordelige manier om uw bedrijf op te laten vallen. In onze digitale autobibliotheek hebben wij een zeer uitgebreide collectie personen- en bedrijfsvoertuigen die het ons mogelijk maakt om snel een realistisch beeld van uw autoreclame weer te geven.

Autobelettering op maat

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk. Van computergesneden letters tot full-colourprints op alle mogelijke formaten. Met carwrapping kunnen we een auto helemaal inpakken.

Wilt u bijvoorbeeld niet constant rondrijden met reclame, dan zijn magneetplaten een goed alternatief. Deze kunt u er gemakkelijk afhalen en even makkelijk weer monteren op de gewenste plek.

Toepassingen

Autoreclame wordt voornamelijk op bestelbusjes of vrachtwagens en middelgrote bedrijfsvoertuigen toegepast, ze maken dan ook deel uit van het basis wagenpark van bedrijven, maar meer en meer worden ook personenauto’s met reclame voorzien.

Kwaliteit

Voor uw autobelettering werken wij met alleen goede kwaliteit folies van 3M, Avery, Grafiprint en Arlon.
U bent dus zeker van hoge kwaliteit dat jaren mee gaat.

Wij voorzien al meer dan 25 jaar onze klanten van beletteringen, full-colours op personenauto’s, busjes, aanhangers en vrachtwagens.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van autoreclame?
Neem dan gerust contact op.

Onze Projecten

Mercedes sprinter bakwagen belettering reflecterend
Peugeot Partner Belettering
Mercedes Sprinter Bakwagen Belettering