Bewegwijzering

Bewegwijzering

De bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren of een goede interne routing? Voor bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden of presentieborden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en maten.

Binnen en buiten

Wij bieden een breed gebied van binnenbewegwijzering aan. Zo wel voor buiten als voor binnen is alles mogelijk. In elke situatie zorgen wij ervoor dat de bezoekers snel op de juiste locatie terecht komt. Een correcte bewegwijzering is tenslotte van groot belang voor een goede indruk van uw organisatie.

Ontwerp

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke vormgeving van teksten en/of afbeeldingen die op de borden komen. De leuren, teksten en afbeeldingen zijn van groot belang voor het overbrengen van de informatie. Wij proberen in lijn te blijven met uw huisstijl of elementen van het bedrijf of gebouw.

Zichtbaarheid

De locatie en de plaatsing zijn van groot belang voor de zichtbaarheid van de borden. De grootte van de teksten en de contrasten in de kleur zijn bepalend voor de leesbaarheid.  Informatie moet duidelijk zijn voor de doelgroep waarvoor deze bestemd is. Kortom, tal van factoren spelen een rol bij het bedenken, ontwerpen en produceren van de bewegwijzering.

Bewegwijzering Binnen

Parkeervoorzieningen

Parkeerbordjes voor bezoekers over steen

Reclamezuilen

Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op