Raamfolie inbraakwerend

Inbraakwerend

Waarom Inbraak werende folie gebruiken?

Als de veiligheid van mensen centraal staat in een omgeving met ramen of glazen deuren, mag glasbreuk nooit tot verwondingen leiden. Denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen, kinderdagverblijven, evenementenlocaties,openbare gebouwen of voedingsindustrie. Wanneer u veiligheidsfolie aanbrengt op het glas, zal dit niet versplinteren of scherven opleveren. De mensen die in een gebouw verblijven, zijn dus beschermd tegen lichamelijk letsel of inwendig letsel doordat er glassplinters in de voeding is gekomen. In veel gevallen zullen de voorschriften van een keurmerk of kwaliteitssysteem voorschrijven dat u mensen moet beschermen. Ook in de voedingsindustrie wordt steeds vaker de eis gesteld dat het glas beveiligd is om bij breuk geen glasscherven in het eten te krijgen, maar het is ook zonder die regelgeving vaak een absolute noodzaak. Het aanbrengen van een veiligheidsfolie is een adequate, duurzame en betaalbare preventiemethode. Inbraakwerende folie kunt u overal gebruiken waar u kans op inbraak hoog acht en uw spullen wilt beschermen tegen diefstal.

De werking van Inbraakwerende folie

Onze kwalitatieve veiligheidsfolies beschermt personen tegen scherven en glassplinters. Indien gewenst is het ook mogelijk om te kiezen voor een veiligheidsfolie die tevens zonwerend is. Wij hebben folies in verschillende diktes: 4 mill, 7 mill, 8 mill en 12 mill. 4 mill is een folie die gebruikt wordt puur als veiligheidsfolie door de sterke lijmlaag zal bij breuk het glas niet versplinteren deze folie wordt goedgekeurd in de voedingsindustrie in het kader HACCP, BRC en IFS. De 7 en 8 mill wordt toegepast als inbraakwerende folie, deze folie is dusdanig sterk dat het veel te lang duurt voor een inbreker om binnen te komen via het glas. 12 mill wordt onder andere gebruikt als Anti-Terroristische Bomblast Glasfolie.

Diverse soorten Inbraakwerende folies

deze voeldoen aan de Europese EN:12600 norm en zijn geproduceerd volgens ISO 9001. De 12 mill inslagfolie voldoet aan DIN 52290-A1. Hierdoor kunnen wij op al onze veiligheidsfolies zeer goede garanties geven.