Autoreclame

Autoreclame is één van de best bekeken en effectieve reclame. Het is een voordelige manier om uw bedrijf op te laten vallen. In onze digitale autobibliotheek hebben wij een zeer uitgebreide collectie personen- en bedrijfsvoertuigen die het ons mogelijk maakt om snel een realistisch beeld van uw autoreclame weer te geven.

Kies uw voertuig

Onze Autoreclame

Autoreclame is de enige mobiele buitenreclame waar geen vergunning voor nodig is. Het heeft dus mede hierdoor het grootste bereik naar uw potentiële klanten. Uit onderzoek is gebleken dat reclame op een auto/vrachtwagen op de snelweg al snel 10.000 keer bekeken kan worden.

Het kan een eenvoudige autobelettering betreffen van alleen uw logo of contactgegevens. Het is overigens ook mogelijk om het met carwrapping volledig in te pakken. Vadesign denkt mee met uw ideeën en/of ontwerpen, zelfs kunnen wij het ontwerp voor u maken! Met onze hoge kwaliteit printers en plotters kunnen wij de beste kwaliteit leveren. In 2022 zijn wij ook zelfs verhuisd! Wij hebben nu plek voor meerdere auto’s en zelfs vrachtwagen’s!  

Vadesign snapt dat het belangrijk is dat uw autoreclame van goeie kwaliteit is. Uw auto is natuurlijk een soort visitekaartje! Wij voorzien al meer dan 30 jaar onze klanten van beletteringen en full-colours op personenauto’s, busjes, aanhangers en vrachtwagens. Voor uw autobelettering werken wij met alleen goede kwaliteit folies zoals: 3M en Avery dennison. Deze folie’s zijn van hoge kwaliteit en gaat vele jaren mee. Dit is waarom u bij ons op het goede adres bent.

Bent u benieuwd naar ons werk in autoreclame? Kies een voertuig en scroll naar beneden! Hier vind u het specifieke portfolio van de voertuigen die wij hebben gedaan. Of u kan ons ook op facebook volgen! Hier houden we alles up-to-date.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van autoreclame?
Neem dan gerust contact op.