Bewegwijzering

De bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren of een goede interne routing? Voor bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden of presentieborden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en maten.

Wij bieden een breed gebied van binnenbewegwijzering aan. Zo wel voor buiten als voor binnen is alles mogelijk. In elke situatie zorgen wij ervoor dat de bezoekers snel op de juiste locatie terecht komt. Een correcte bewegwijzering is tenslotte van groot belang voor een goede indruk van uw organisatie.

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke vormgeving van teksten en/of afbeeldingen die op de borden komen. De leuren, teksten en afbeeldingen zijn van groot belang voor het overbrengen van de informatie. Wij proberen in lijn te blijven met uw huisstijl of elementen van het bedrijf of gebouw.

Borden

Kies voor borden uit HPL-plaat, Forex®, Dibond® of Kanaalplaat. De maximale afmeting per reclamebord hangt af van de standaard plaatmaten. Wij frezen het plaatmateriaal in ieder gewenste vorm.

Wil je een extra groot bord? Bestel dan eenvoudig het hele oppervlakte en lever dit in één bestand aan. Wij delen het bestand dan automatisch op. Zelfs als je kiest voor boorgaten in de hoeken krijgt ieder paneel automatisch de gaten die jij hebt gekozen.

Deurbordjes

Deurbordjes met vaste teksten of verwisselbare platen voor bijvoorbeeld in scholen of kantoorpanden.
Keuze uit een uitgebreid assortiment, in diverse stijlen van klassiek tot modern. 

Vloer bewegwijzering

Met asfaltstickers creëer je een hoge attentiewaarde. De witte, gegoten printfolie is geschikt voor tijdelijke buitentoepassingen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is bovendien gemakkelijk verwijderbaar.

Asfaltstickers worden meer belast dan andere stickers. Daarom voorzien we jouw asfaltfolie van een gegoten grof gestructureerd laminaat. Samen met de 3M™ folie, is de garantie op asfaltstickers maximaal drie maanden.

Een asfaltsticker is ideaal om te gebruiken in winkelstraten of op festivals. Onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen. Maak daarom een ontwerp in een opvallende vorm. Uiteraard kun je asfaltstickers ook vierkant of rechthoekig bestellen.

Wandborden

Een unieke uitstraling bereik je met Dibond® Butler Finish, de aluminium plaat met een geborstelde toplaag. Bij het printen van dit materiaal blijft dit effect zichtbaar. Dit materiaal kies je wanneer je een luxe uitstraling wilt met een rvs-look. Zowel geschikt voor binnen als buiten.

Zuilen

Bewegwijzering binnen uw bedrijfspand moet goed zichtbaar en duidelijk zijn. Verder zijn ook veiligheid, kwaliteit en prijs een uiterst belangrijke factor. Reclamezuilen zorgen ervoor dat er duidelijke aanwijzingen zijn.

Wij hebben erg veel keuze in reclamezuilen, klik hier om naar onze reclamezuilen te gaan.

LED bewegwijzering

LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms.