Bewegwijzering

De bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren of een goede interne routing? Voor bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden of presentieborden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en maten.

Wij bieden een breed gebied van binnenbewegwijzering aan. Zo wel voor buiten als voor binnen is alles mogelijk. In elke situatie zorgen wij ervoor dat de bezoekers snel op de juiste locatie terecht komt. Een correcte bewegwijzering is tenslotte van groot belang voor een goede indruk van uw organisatie.

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke vormgeving van teksten en/of afbeeldingen die op de borden komen. De leuren, teksten en afbeeldingen zijn van groot belang voor het overbrengen van de informatie. Wij proberen in lijn te blijven met uw huisstijl of elementen van het bedrijf of gebouw.

Borden

Kies voor borden uit HPL-plaat, Forex®, Dibond® of Kanaalplaat. De maximale afmeting per reclamebord hangt af van de standaard plaatmaten. Wij frezen het plaatmateriaal in ieder gewenste vorm.

Wil je een extra groot bord? Bestel dan eenvoudig het hele oppervlakte en lever dit in één bestand aan. Wij delen het bestand dan automatisch op. Zelfs als je kiest voor boorgaten in de hoeken krijgt ieder paneel automatisch de gaten die jij hebt gekozen.

Zuilen

Bewegwijzering buiten uw bedrijfspand moet goed zichtbaar en duidelijk zijn. Verder zijn ook veiligheid, kwaliteit en prijs een uiterst belangrijke factor. Vadesign zorgt ervoor dat uw bedrijf makkelijk te vinden is met reclamezuilen.

Wij hebben erg veel keuze in reclamezuilen, klik hier om naar onze reclamezuilen te gaan.

Vloer bewegwijzering

De raamvlag heeft een formaat van 55 x 80 x 59,5 cm en is een dubbelzijdig geprinte vlag gemaakt van Banner 610. Deze PVC doeksoort heeft een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit en is ondoorschijnend. Bovendien is Banner 610 brandwerend en heeft het een B1-certificering.

Raamvlaggen komen niet meer van hun plek met dank aan raamvlag stokken en zuignappen. Je monteert en demonteert het geheel gemakkelijk. De zuignap zet zich vast op iedere glazen ondergrond. Hierdoor zijn gaten in de muur voor een vlaggenstokhouder niet meer nodig.

LED bewijzering

LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms.