Gevelreclame

Om uw onderneming een representatieve en professionele aanblik te geven, is gevelreclame van groot belang. Uw pand is het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. Wij verzorgen uw gevelreclame op de door u gewenste manier, voorzien van ons advies door jarenlange ervaring.

Lichtbakken

Lichtbakplaten zorgen ervoor dat de boodschap in een lichtbak zowel overdag als ‘s avonds in het donker goed opvalt. De panelen zijn sterk en hebben een egale lichtverdeling.

De panelen zijn melkwit van kleur en laten circa 30% licht door, dat zorgt voor een egale lichtverdeling. Je kiest uit een dikte van 1, 3 of 5 mm.

De meest voorkomende printwijze voor lichtbakplaten is 200% full color. Hierbij printen we twee lagen full color op het materiaal. Het voordeel? Je print behoudt zijn kleurkracht, ook wannneer deze wordt verlicht.

Doosletters

Doosletters zijn driedimensionale, per stuk gemonteerde, Iosse letters. Zij krijgen hun dikte door de wanden van aluminium, RVS of kunststof die samen een ‘doos’ vormen. Wij adviseren u graag over de diverse varianten die wij leveren.

Onverlichte aluminium doosletters en logos Worden veelal toegepast om volume te creéren waarbij afmetingen geen beperking zijn. Deze letters kunnen in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden. Direct en/of indirect verlichte letters en logos voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde, succes gegarandeerd! Overdag trekken de doosletters de aandacht door hun dikte, kleurgebruik en styling. ’s Avonds vallen ze extra op door in de letter aangebrachte verlichting.

Gevelborden

Een gevelbord transformeert een dertien-in-een-dozijn pand in een uniek pand. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wat er achter een gevel gebeurt. Uiteraard kun je spelen met de vorm en grootte om de juiste impact te creëren.

Gevelborden zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen, allemaal geschikt voor diverse toepassingen. Voor een tijdelijke actie is Forex® een goede optie. Voor langere toepassingen zijn HPL-plaat en Dibond® ook een geschikte mogelijkheid.

Spandoekframe

Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen.

Kies een voordelig PVC reclamedoek, een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.

Voor de afwerking kies je uit vele mogelijkheden: zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen én ringen of een tunnel. Tip: komt het doek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’ bij het bestellen.

Klik hier wat u allemaal nog meer met spandoeken kan doen!

Freesletters

De curve-vormige zuil T 60 – 2 paals is een lichtere versie van de T200. Hij is leverbaar in aluminium geanodiseerd of ( tegen meerprijs ) in een RAL-kleur gepoedercoat. De fronten zijn 1.5 mm dik geanodiseerd aluminium.  LED verlichting is ook mogelijk mits er voldoende gebloed wordt; de fronten worden dan 4 mm dik slagvast kunststof. Bij de verlichte versie komt er een V achter de codes hieronder.

Gevelstickers

U kan voor een volledige print gaan of voor een logo of tekst, wat je ook bedenkt, wij kunnen van alles op de gevel plakken. Wij denken graag mee over het ontwerp wat u op de gevel wilt plakken.

Led schermen

Wij kunnen de complete range aan LED-schermen zowel indoor als outdoor leveren waarbij maatwerk onze specialiteit is. De schermen kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding maar vooral doordat alle schermen CE en EMC-proof zijn en uiterst energiezuinig zijn.

Onze nieuwste series voor zowel buiten als binnen hebben een geïntegreerd frame voor directe wandmontage. Dit bespaart enorm in de kosten voor constructies en de tijd voor installatie.