Borden

Specifiek bedrukte borden worden natuurlijk niet alleen toegepast in natuurdisplays maar vinden ook op grote schaal hun weg naar sport- en recreatieterreinen en niet te vergeten voor aankleding van binnen- en buitengevels en natuurlijk de bouwborden. Voor de meer mobiele presentaties van kleinere borden van diverse materialen en vormen hebben wij een ruim assortiment bordhouders

Aluminium bord

Aluminium borden en panelen zijn licht van gewicht en slechts 3 tot 4 mm dik. Toch is dit materiaal zeer stevig en dat maakt het voor heel veel toepassingen geschikt. Ideaal voor panelen in frames, als reclamebord aan de gevel of als fotopaneel.

Aluminium borden maken wij van Dibond®, een sandwichpaneel met aluminium toplagen en daar tussenin een zwarte PU-kern. Hierdoor zijn ze licht van gewicht en toch stevig. Daarnaast kun je ze in elke gewenste vorm bestellen.

Op de wit gelakte toplaag van Dibond® Budget en Dibond® Digitaal komt een print optimaal tot z’n recht. Naast Dibond® met witte toplagen is er ook Dibond® Butler Finish. Dit is een paneel met een printzijde van geborsteld aluminium. Na het printen van dit materiaal blijft de structuur zichtbaar.

Paneel

Panelen zijn een populair communicatiemiddel in de horeca, bij bedrijven en bij de inrichting van een beursstand. Bestel panelen vanaf enkele centimeters tot meters groot. Zo krijgt elke boodschap de juiste aandacht.

Zoek je promotionele panelen voor acties? Dan zijn Displaykarton, kanaalplaat en Forex® aanraders. Panelen voor een langdurige toepassing maken van we van Dibond®, HPL-platen of plexiglas. Je kunt alle materialen in elke gewenste vorm bestellen.

Whiteboard

Magnetische whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen iets over de veelzijdigheid van dit product. Ontwerp je eigen print en creëer een inspirerend of creatief bord.

De kwalitatieve whiteboards worden gemaakt van robuust LentaSteel® en sandwichpaneel met toplagen van staal. Dit zorgt ervoor dat magneten ook op hun plek op het bord blijven. Op het materiaal plakken we een witte folie met jouw print en een whiteboard laminaat.

Kartonnen bord

De mogelijkheden van kartonnen borden voor binnengebruik zijn ongekend. Bovendien zijn kartonnen borden milieuvriendelijk en 100% recyclebaar promotiemateriaal.

Profiteer optimaal van de presentatieruimte en laat je karton dubbelzijdig bedrukken.

Wij bedrukken karton met de nieuwste printtechnieken en beschikken over machines waarmee we het karton in elke vorm kunnen snijden. Dit doen we met een heel fijn zaagje die automatisch met trillingen door het materiaal heen zaagt. Tip! Maak je kartonnen bord vrijstaand met voeten van hetzelfde materiaal.