Autoreclame

Autoreclame een één van de best bekeken en effectieve reclame. Met een opvallende bestickerde bedrijfswagen bereik je elke dag duizenden mensen op de weg. Hierdoor is belettering op je auto een voordelige manier van reclame maken tegenover veel andere manieren om klanten te trekken. VA Design voert dit voor u uit van ontwerp tot realisatie.

Welk soort autoreclame past bij jou?

Er zijn natuurlijk heel veel manieren waarop je jouw auto of bedrijfswagen kunt laten opvallen. Dit kan op een kleinschalige manier door bijvoorbeeld alleen het logo als autostickers op de portieren te plakken, tot aan een complete carwrap met full-colour print. Natuurlijk is hiertussen alles mogelijk en kijken wij als VA Design nauwkeurig wat het beste past bij jouw bedrijf. De verschillende manieren van autoreclame die wij verzorgen leggen we hieronder uit.

Autoreclame plakken met stickers
vadesign bus

Autobelettering stickers en full-colour print

De meest toegepaste manier van Autobelettering is het gebruiken van uitgeplotte letters. Deze stickers worden gesneden uit folie die speciaal ontworpen is voor auto’s, hier zijn verschillende soorten in, zoals monomeer, polymeer en gegoten folies. Tegenwoordig wordt het steeds populairder om gebruik te maken van full-colour prints. Deze uitgeprinte afbeeldingen kunnen ook nog eens uitgesneden worden in de vorm die je wilt voor een uniek effect. Als wij ontwerpen maken, kijken wij altijd wat de beste combinatie is om een optimaal effect te krijgen. Neem eens een kijkje in ons portfolio om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Carwrapping

Carwrapping is het volledig inpakken van auto’s of busjes met wrap folie. Deze folie (vinylfolie) is speciaal ontworpen voor het wrappen met als eigenschap dat het gemakkelijk kan uitrekken en krimpen waar dat nodig is. Met carwrapping ontstaat er een compleet nieuwe look en herken je de auto of bus bijna niet meer terug. Het is mogelijk om je auto of bus volledig of gedeeltelijk te wrappen of in combinatie met een full-colour wrap. Je kunt unieke effecten creëren wat met spuitwerk vaak niet mogelijk is. Kom gerust eens langs om te kijken wat er mogelijk is, wij hebben van elke kleur een voorbeeld. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn iedere maandag t/m vrijdag bereikbaar via telefoon en email van 8.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ons altijd bezoeken op onze locatie in Nieuwerkerk a/d IJssel aan de Steenbakkerij 36. 

Portfolio