Onze overige diensten

Onze diensten

Als Vadesign produceren wij ook indoor en outdoor signing zoals: gevelreclame, reclameborden, vlaggen en banieren, raamfolie en nog veel meer! Met onze diensten op dit gebied zorgt u voor een goede impact binnen uw organisatie waarin uw merk of boodschap goed te zien is. Wij zullen nauw met u samenwerken, denken met u mee en zullen u voorzien met professioneel advies. 

Wist u dat full-colour interieurdecoratie, op kantoor, in winkels of publieke ruimtes direct bijdragen aan een prettige en sfeervolle omgeving? Denk aan een kleurvolle natuuromgeving, een mooie skyline of een historisch beeld van uw organisatie. Zomaar wat voorbeelden van sfeerbeelden die tot de verbeelding spreken.

Daarbij zijn de technische mogelijkheden haast onbeperkt, voor iedere toepassing bieden wij een passende oplossing. Veel kan er met folie! Wij decoreren hiermee niet alleen wanden, maar ook deuren, meubilair, liften, recepties, etc. Maar ook naadloos vinylbehang kan direct worden aangebracht op diverse ondergronden. Zelfs een grof gemetselde muur kunnen wij een compleet andere uitstraling geven.