Reclamezuilen

Onverlicht T10 DB

De informatiezuil T10 is een ranke, platte zuil van ruim 80 mm dik. Hij is opgebouwd uit aluminium staanders, die volledig omkleed zijn met aluminium-kleurig composiet plaatmateriaal. Door dit plaatmateriaal is de zuil, zonder meerkosten voor lakken, ook leverbaar in een aantal fraaie kleuren, zoals rood, blauw, groen, geel, zwart of wit op aanvraag. Fronten zijn uit 3 mm dik di-bond, in standaard kleuren. U kunt ook tegen meerprijs kiezen uit Fronten zijn uit 3 mm dik di-bond RVS look / butler-finish.

Onverlicht T100 curved

De T100 is een fraaie, curvevormige zuil. Het frame wordt gevormd door ronde staanders met een diameter van 100 mm, met daarop een licht uitlopend opzetstuk, waarin de 2 mm dikke composiet fronten vallen. De composiet platen worden standaard in wit geleverd. De bovenzijde van de zuil wordt afgesloten met een platte aluminium afdekkap. Het frame is lever- baar in geanodiseerd aluminium of (tegen meerprijs) in RAL gepoedercoat.

Onverlicht T20 DB

De informatiezuil T20 is een leuke, eigentijdse zuil voor een mooie prijs. De uiteinden zijn staanders van 50 mm vierkant. Daartussen ligt een frame, waarop aan beide zijden een composiet plaat bevestigd zit. Dit middendeel is slechts 20 mm dik, waardoor de vierkante staanders stevig uitsteken. Fronten zijn uit 2 mm dik di-bond, in standaard kleuren. U kunt ook tegen meerprijs kiezen uit Fronten zijn uit 3 mm dik di-bond RVS look / butler-finish. 

Onverlicht T60 1-paals

De curve-vormige zuil T60 – 1 paals is een variatie op de T60-2 paals en doet qua afwerking niet onder voor deze. Een prachtige oplossing voor plaatsen waar de zuil niet te erg aanwezig mag zijn. Het displaygedeelte begint standaard 700 mm boven het maaiveld. Leverbaar in 2 breedtematen en 2 hoogtematen. Het frame wordt standaard in geanodiseerd aluminium geleverd, maar RAL kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag. Fronten zijn 1.5 mm dik geanodiseerd aluminium. Totale breedte is resp. 690 en 815 mm. De afstand tussen de fronten en het maaiveld is 700mm. Afwijkende hoogtematen op aanvraag mogelijk.

T60 2-paals

De curve-vormige zuil T 60 – 2 paals is een lichtere versie van de T200. Hij is leverbaar in aluminium geanodiseerd of ( tegen meerprijs ) in een RAL-kleur gepoedercoat. De fronten zijn 1.5 mm dik geanodiseerd aluminium.  LED verlichting is ook mogelijk mits er voldoende gebloed wordt; de fronten worden dan 4 mm dik slagvast kunststof.

Verlicht en onverlicht verkrijgbaar

T200 curved

De curve-vormige reclamezuil T 200 is het neusje van de zalm op het gebied van zuilen. De fronten vallen links en rechts in deltavormige schelpen én boven en onder in de omgezette randen van de kappen. De totem is heel fraai afgewerkt dus en ook super goed bestand tegen zeer harde wind. Het frame wordt standaard in geanodiseerd aluminium geleverd, met fronten uit 2 mm dik WIT dibond. 

Verlicht en onverlicht verkrijgbaar.

T200 plat

De platte T200 is een mooie en doordachte zuil, met een dikte van 125 mm. De aluminiumkleurige 4 mm dikke fronten vallen links en rechts in deltavormige schelpen én boven en onder in de sponningen van het boven- en onder- profiel. Dit geeft een enorm goede wind- bestendigheid. Ook leverbaar met LED verlichting, de fronten worden dan 4 mm dik slagvast kunststof. Dubbelzijdig verlicht kan ook, maar er dient dan wel geblocked te worden om te voorkomen dat de ledjes zichtbaar worden. Het frame is leverbaar in geanodiseerd aluminium of (tegen meerprijs) in RAL gepoedercoat. De tijd-/temperatuurmeter op de foto is een special.

Verlicht en onverlicht verkrijgbaar.

T300

De platte zuil T 300 is een zeer budgetvriendelijke zuil, die goed inspeelt op de vraag naar strakke vormen i.p.v. gecurved. De staanders van 120 mm diep en 30 mm breed lopen door rondom de fronten, waardoor de T300 een mooi robuust uiterlijk heeft. De 4 mm dikke fronten van aluminium-kleurige composiet plaat worden vanaf de bovenzijde in de zuil geschoven. Het frame wordt standaard in aluminium geanodiseerd geleverd, maar RAL kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag. Fronten 4mm dik di-bond in wit (tot 3000mm ook mogelijk in aluminium kleur ). Afwijkende hoogtematen op aanvraag mogelijk.

Verlicht en onverlicht verkrijgbaar.