Website laten
maken bij Vadesign!

Website laten maken bij vadesign? Wij werken met WordPress! WordPress is één van de meest gebruikte tools om jouw website op te maken! Het is makkelijk uit te breiden en handig in onderhoud!

Simpele website

Keuze uit 3 demo's
300 9,- Maandelijks*
  • Keuze uit 3 demo's
  • Voordelige hosting
  • t/m 5 pagina's
Populair

Kleine custom webshop

Speciaal voor u ontworpen!
500 9,- Maandelijks*
  • CMS Systeem WordPress
  • Responsive webdesign
  • Inclusief kleine cursus

Kleine Custom website

Speciaal voor u ontworpen!
Op offerte 20,- Maandelijks*
  • Custom design
  • Custom functies
  • Onderhoud inbegrepen

Hoe werkt het?

Een website laten maken bij Vadesign werkt als volgt. Neem contact met ons op! Laat ons weten welk pakket je in geïnteresseerd ben. Kies een demo uit het simpele website pakket die u graag zou willen, behalve als u natuurlijk een custom webshop/website wilt! Houd er rekening mee dat alle teksten zijn geschreven met Lorem ipsum, dit is een computer gegenereerde taal. De opmaak van de website wordt hierdoor mooi weer gegeven. Stuur ons via de mail de foto’s, logo’s en  teksten die u wilt op de website. Eventueel bespreken we nog wat over de indeling en kleuren van uw website. U mag altijd vragen stellen! Wij helpen u graag verder met extra ideeën en wensen.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem. Dit zorgt ervoor dat je er makkelijk websites mee kan bouwen en onderhouden. Het is gemakkelijk uit te breiden met verschillende soorten ”addons”, zoals bijvoorbeeld: Woocommerce (voornamelijk gebruikt in webshops) en Elementor (pagina bouwer). WordPress zorgt er ook voor dat uw website responsive is. Dit houdt in dat het niet uit maakt op welk apparaat u zit, de website ziet er nog steeds goed uit.

Waarom zouden we uw website maken met WordPress?

Vadesign wilt ervoor zorgen dat uw website zo goed mogelijk werkt, maar toch voordelig is. De kleine bedrijven onder ons hebben misschien nog niet het budget om voor een website te betalen. Of het kan ook zijn dat u het te veel vind kosten. Hier bieden wij uitkomst! Een website hoeft niet ingewikkeld te zijn, hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag maken. Vadesign gaat met WordPress werken om een mooie website voor u te maken.

Website laten maken bij Vadesign!

Waarom zou u ervoor kiezen om uw website te laten maken bij Vadesign? Wij streven naar betrouwbaarheid. Ons klanten contact is erg belangrijk voor ons. Wij weten dat niet iedereen het complete budget heeft om voor een dure website te betalen, hierdoor houden wij onze prijzen erg laag. Met jarenlange ervaring in design kunnen wij een prachtige website voor u maken. Om het nog makkelijker en voordeliger te maken kunt u een keuze maken uit onze demo’s. Dit zijn kant en klare websites, waarvan wij alleen nog de plaatjes en de tekst hoeven te veranderen. Zo is uw website snel klaar, maar is het ook extreem voordelig!

Contact met ons opnemen?

Laat een bericht achter en wij doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven.