Bewegwijzering

De bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren of een goede interne routing? Voor bewegwijzeringsborden, informatieborden, naamborden of presentieborden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en maten.

Wij bieden een breed gebied van bewegwijzering aan. Zo wel voor buiten als voor binnen is alles mogelijk. In elke situatie zorgen wij ervoor dat de bezoekers snel op de juiste locatie terecht komt. Een correcte bewegwijzering is tenslotte van groot belang voor een goede indruk van uw organisatie.

Naast de uitstraling en eigenschappen van de toegepaste materialen zorgen wij voor een duidelijke vormgeving van teksten en/of afbeeldingen die op de borden komen. De kleuren, teksten en afbeeldingen zijn van groot belang voor het overbrengen van de informatie. Wij proberen in lijn te blijven met uw huisstijl of elementen van het bedrijf of gebouw.

Bewegwijzering
bewegwijzeringsborden

Bewegwijzering Borden

Kies voor borden uit HPL-plaat, Forex, Dibond of Kanaalplaat. De maximale afmeting per reclamebord hangt af van de standaard plaatmaten. Wij frezen het plaatmateriaal in ieder gewenste vorm.

Bewegwijzering zuilen

Bewegwijzering buiten uw bedrijfspand moet goed zichtbaar en duidelijk zijn. Verder zijn ook veiligheid, kwaliteit en prijs een uiterst belangrijke factor. Vadesign zorgt ervoor dat uw bedrijf makkelijk te vinden is met reclamezuilen.

Wij hebben erg veel keuze in reclamezuilen, klik hier om naar onze reclamezuilen te gaan.

Vloer bewegwijzering

Bewegwijzering speelt een belangrijke rol in logistieke omgevingen zoals magazijnen en werkplaatsen. Goede wegwijzers en vloermarkering zorgen voor een vlotte circulatie op de werkvloer, van zowel medewerkers als bezoekers. Je kunt er de vaste plekken voor klein rollend materieel zoals heftrucks en pompwagens mee aangeven en andere duidelijke afbakeningen maken. Bovendien bevordert vloermarkering en andere bewegwijzering de veiligheid op je werkplek en bedrijventerrein.

LED Bewegwijzering

LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms. Perfect ook voor bewegwijzering!