Laat je autoruiten blinderen

Bescherm jezelf en je spullen met high-tech raamfolies!

Blinderen van bestelbus tot luxe auto. de nieuwste generatie raamfolies kennen tal van toepassingen. Dankzij speciale filters bieden (getinte) folies bescherming tegen onder andere uv-straling, zonnehitte en verkleuring. 

Va Design heeft al 30 jaar ervaring met het beplakken van raamfolie. Behalve de exclusieve uitstraling van een auto met geblindeerde ramen, biedt raamfolies vele praktische voordelen. Van betrouwbare folies tot compleet geblindeerde ramen en alles er tussen in, de mogelijkheden zijn eindeloos.

NIEUW: CAMELEON FOLIE

Je auto Krijgt een exclusieve uitstraling met onze Chameleon folie. De folie verandert van kleur onder verschillende kijkhoeken maar met van binnen uit goed zicht.  Deze folie voldoet aan wetgeving en mag op alle autoruiten worden gebruikt. 

De folie is 65 – 85% licht doorlatend en 80% warmtewerend speciaal voor de voorruiten incl. certificaat en meting.

blinderen van autoruiten

Prijzen

Vaste zijruit
€45,-

Achterportier ruit
€65,-

Driehoek ruit
€25,-

Achterruit station of hatchback
€115,-

Achterruit sedan of coupé
€155,-

Voorruit
€155,-

Voorportier ruit
€65,-

Driehoek ruit voor
€20,-

*Alle prijzen zijn Excl. BTW

Auto ruit blinderen

Blinderen en tinten

Het tinten van autoruiten gebeurd met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%.

Het hoge UV-block (98%) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de folies, waarmee wij werken, altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de folie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de ruit. Onze raamfolies remmen de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten. Tevens wordt de hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers dusdanig gereduceerd dat de hinderlijke schittering weg is.

Alle voordelen

Met een koele auto op vakantie

Veel vakantiegangers die in Zuid-Europa de zon opzoekt zal het niet zijn ontgaan hoe fel het licht daar is. Onderweg naar je bestemming wil je niet uren lang in de felle zon zitten te turen, terwijl de temperatuur in de auto alleen maar oploopt. Met getinte ruiten kun je de airco een tandje lager zetten en hoef jij (of je kinderen) niet te zitten prutsen met handdoeken voor de ramen. Voor de passagiers op de achterbank kan een tint van 50 tot 65 procent al een wereld van verschil maken. En staat je auto in de zon geparkeerd, dan zal daarmee de donkere stoelbekleding ook niet meer zo heet worden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden

Geen pottenkijkers met geblindeerde ramen

De meeste auto’s worden door de fabriek al geleverd met een tint van zo’n 23 procent. Dit dempt de felste zonnestralen maar je kunt er nog makkelijk doorheen kijken, zowel van binnen naar buiten als andersom. Heb je vaak waardevolle spullen in de auto of bedrijfswagen liggen, dan wil je niet dat voorbijgangers dat zien. Getinte raamfolie is dan de oplossing. Alle ruiten die achter de bestuurderstoel zitten mogen zelfs volledig geblindeerd worden. Waar veel ondernemers voor kiezen is een tint van 80 tot 95 procent. Daarmee kun je als bestuurder nog wel je achteruitkijkspiegel gebruiken, maar niemand zal zien wat er achterin ligt.

Voorkom schadelijke straling met blindering

Ultraviolette straling is schadelijk voor je lichaam en voor je spullen. Uv-straling veroudert de huid sneller en het vergroot de kans op huidkanker. Daarnaast kan het spullen doen verkleuren; een bank die in de zon staat, gordijnen die voor het raam hangen of koopwaar in een etalage. Dit is makkelijk te voorkomen met raamfolie met speciale filters die uv-straling voor 99 procent tegen houden. De folie is beschikbaar zowel in heldere versie als in getinte versies.

Offerte aanvraag